Vindeca Primejdie – Poate Să Practici Spirituale Ajuta?

miercuri , 13, decembrie 2017 Leave a comment

Potrivit stabilită de cercetare, unul din patru dintre noi suferi de o formă ușoară de sănătate mintală dificultate în fiecare an. Chiar dacă nu suferă de ceea ce medicii numesc identificabile morbiditatea psihiatrică – cu toate acestea încă mai pot simți rău; hrănite, iritabil, îngrijorat sau stresat. Caz în care, dacă sunteți de a fi calm, mulțumit și împlinit, ceva de care are nevoie pentru a schimba interior. Poate vă întrebați dacă spiritul tău are nevoie pentru a se vindeca, atunci pot practici spirituale fi de folos?

Merge pe un refugiu pentru a se vindeca de primejdie

Când viața devine prea stresant, atunci probabil că începe căutarea de la vacanta broșuri. Dacă vă puteți permite obtinerea departe pentru un loc minunat pentru câteva săptămâni, poate fi foarte atractiv. O vacanță ne permite de a scăpa de responsabilitățile de acasă și de muncă. Frumoase și înălțătoare setări pot aduce armonie în viața cuiva. Atunci când avem o perioadă de odihnă de cel obișnuit tulpini de viață, ne pot deveni emoțional odihnit.

O retragere spirituală poate ajuta o reconectare cu o viață interioară, speranțele și aspirațiile, valorile și principiile. Religioase persoană poate folosi o parte din timp să se angajeze în auto-reflecție și rugăciune, cu scopul de a relua legătura cu Dumnezeu.

Practica de meditație pentru a se vindeca de primejdie

Meditația este pasiv urmărind experiențele noastre pur și simplu ca evenimente mentale fără atașament personal față de ei; încercând să-și concentreze atenția și să suspende judecata în același timp păstrând obiectivitatea. O mare provocare cred că dacă sunt suferă mai mult de un grad de anxietate sau depresie.

Cu toate acestea, este posibil cu repetate de practică pentru a învăța să se concentreze mintea și emoțional distanțăm de gînduri și sentimente. Este nevoie de auto-disciplina să se așeze în liniște rămâne concentrat pe un singur lucru la un moment dat: nu-i ușor, cu o minte care este ușor de distras de gânduri înfricoșătoare și este predispus să rătăcească în fantezie.

Aș sugera că, din perspectivă religioasă, meditație-spune pe cuvintele sfintei scripturi — aduce calm, pentru că implică transcenderea auto-orientat preocupările, deschiderea inert forță de viață, și de a obține conștientizare spirituală Divină.

Adoptarea unei atitudini de mindfulness pentru a se vindeca de primejdie

Cei care susțin o atitudine de mindfulness în hum-tambur de situații obișnuite, susțin că poate aduce o mai mare atenție la realitate. Acest lucru înseamnă a fi în acest moment și să fie absorbit în aici și acum. De exemplu, fiind conștient de împrejurimile; asculta mai mult pe deplin la ceea ce spun alții.

Cu această atitudine a minții este spus, am devenit mai puțin ocupate de greșelile trecutului și grijile cu privire la viitor pentru noi vedem lucrurile așa cum sunt, mai degrabă decât în termeni de dorințe și temeri.

Fiind conștient de moduri obișnuite de gândire este esențială pentru un bine cercetate formă de terapie cunoscut sub numele de terapia cognitiv-comportamentală. Persoanele cu auto-înfrângerea și gânduri iraționale, sunt ajutați să-și creeze și să se concentreze în schimb pe constructivă modalități realiste de gândire. Concentrându-se pe modul în care lucrurile sunt într-adevăr înseamnă a înfrunta realitatea în loc de luptă, experiența de a încerca să-l facă altceva.

Din perspectivă religioasă, fiind în momentul de față aduce o constiinta a ceea ce este numit eternul acum. Aceasta este o iluminare percepție care transcende timpul legat de preocupări. Curge de la un spirit Divin, care este atât de prezent în interiorul și, de asemenea, dincolo de timp și loc.

Creștinii cred în această Duhul Sfânt al lui Dumnezeu a cărui prezență mulți spun că se simt atunci când stai în tăcere pentru a crea un spațiu în inima pentru El pentru a găsi o casă.

Se spune că, atunci când apelează la această sursă, Divinul poate curge mai conștient în experiențele tale de viață și te simți înălțat, creativ, iluminate. Când dragostea de sine nu mai normelor inima ta, atunci te vei ridica mai presus de grijile legate de alte lucruri trecătoare ale lumii.

Mărturisesc sentimente de vinovăție pentru a se vindeca de primejdie

Multe persoane aflate în dificultate sunt capabili de a obține auto-perspective și începe să-și recunoască vinovat sentimentele cu un non-judeca consilier. Această mărturisire ar fi lipsită de sens fără un anumit grad de auto-examinare. Este vorba despre căutarea inimii pentru a descoperi orice repetate dorințele care încalcă propriile principii, unul conștiința a ceea ce este drept și greșit în comportamentul uman.

Nu ar fi frumos dacă am putea schimba gândurile noastre rele, pur și simplu, printr-o mai bună înțelegere? Având doar de sine mai clară înțelegere? Cu toate acestea, în conformitate cu filosofia spirituală de Emanuel Swedenborg, pentru a vindeca înțelegere cu gândurile sale și perspective, este de a vindeca o persoană numai în exterior. Ceea ce are nevoie, de asemenea, pentru a schimba este activă aspect individuale-ceea ce este simțit, a vrut și ales. Terapie pentru înțelegerea singur ar fi ca paliativă de vindecare, nu reușesc să atingă interior malignitate.

Psihoterapeutii vorbim despre rezistență de către pacient pentru a face o schimbare personală, pentru că de auto-perspective care rămân doar la nivel intelectual. Acceptarea emoțională de ce este nevoie de o schimbare este mai mult de o cheie decât simpla recunoaștere pentru că înseamnă acceptarea de consecințele renunțării la vechile obiceiuri, vechile plăceri și atitudinile vechi.

Unul religioase vedere este că, dacă nu vom avea o schimbare a inimii, ne putem retrage cu ușurință ceva care am avut numai recunoscut în minte în ziua precedentă. Poate am recunoscut unde am de gând greșit, dar ceea ce este extrem de important este un acceptarea emoțională de o cale de urmat. Religie și psihoterapie sunt pe cale de schimbare personală, dacă acestea sunt în legătură cu nimic. Provocarea de a accepta o nevoie de a schimba.

De la un modern perspectivă Creștină, pocăința este de-a face cu dorința de a schimba de la moduri de viață, care sunt recunoscute ca auto-înfrângerea și nedemn.

La fel ca mulți alcoolici participarea la Alcoolicii Anonimi să creadă că ei nu pot vindeca pe ei înșiși, fără renunțarea la o putere mai mare pentru a le ajuta să cucerească demon bea, așa că oamenii religioși cred că Dumnezeu este cel care vindecă spiritul, și acesta este darul de vindecare, care poate transforma viața persoanelor și caracterul printr-un proces cunoscut sub numele de mântuire. Pentru ei de vindecare a spiritului are loc printr-un umil întoarcerea la Dumnezeu în rugăciune.

Please give us your valuable comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *