Descoperi Ușor Căi De Atac Pentru Dureri Articulare Vindecare

sâmbătă , 16, decembrie 2017 Leave a comment

Diverse tehnici care pot fi folosite pentru a aduce eficient dureri articulare vindecare. Datorită repede, agitat, stresant și stilul de viață nesănătos, mulți oameni peste tot în lume se confruntă problemă comună de dureri articulare. Condițiile care provoacă durere în articulații sunt artrita, prejudiciu în comun, tendinita, tulpina și bursita.

O comună este în cazul în care două oase se adună. Corpul uman are în total 230 de articulatii si de 100 de tipuri de articulații care sunt clasificate în funcție de cantitatea de mișcările ei de sprijin. Câteva articulații sunt mobile, în timp ce alții sunt imobili.

Cu artrita, inflamarea sau iritarea nu merge mai departe cu ușurință, în mod continuu daune musculare țesuturile și provoacă mai multă durere. Acest lucru duce la alterarea țesuturilor articulațiilor precum și structurile de oase, în cele din urmă provocând mai multe agonie și restricții în mișcare. Prin urmare, devine necesar pentru a trata problema rapid înainte de a deveni severe.

Câteva eficace metode de dureri articulare de vindecare sunt –

1) Păstrați articulațiilor cald – acesta este un simplu, remediu natural. Dacă sângele este cald, se îmbunătățește fluxul de sânge în zona afectată și ajută la repararea țesuturilor deteriorate. Acesta oferă, de asemenea, instant relief de la durere. O baie de apă caldă, împreună cu suplimente pe baza de magneziu, poate ajuta pentru a menține articulațiile cald.

2) Presopunctura usureaza durerile artritice în maniere diferite. Aceasta ajută la creșterea nivelul de energie. Această energie amelioreaza durerea si ajuta la vindecarea articulațiilor. Este, de asemenea, comunicate de presiune și stres. Presopunctura, de asemenea, ajută la descărcarea de gestiune un neuro-chimic cunoscut sub numele de endorfine. Acestea sunt substanțe care să ofere scutire de la durere.

3) Medicament – există mai multe medicamente și pastile disponibile care pot ajuta la reducerea durerii cauzata de dureri articulare. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina care medicamente sunt cele mai bune pentru tine.

4) Sănătos mușchi – mușchii care sunt sănătoase scut articulații și provoacă mai puțină durere. Pentru a obține sănătos muschi este nevoie să-și exercite în mod regulat și de a consuma o dieta echilibrata.

5) Hidratare – apa este esențială pentru funcționarea eficientă a articulațiilor. Aportul de 10-12 pahare de apa poate ajuta la calmarea durerii și elimină toxinele din organism și revigorează celulele. Băuturi cum ar fi ceai, cafea, băuturi carbogazoase și alcoolul au un efect diuretic, determinând organismul să-și piardă apă.

6) de a Spori nivelul de oxigen – de a crește nivelul de oxigen în organism, ajută la buna funcționare a țesuturilor musculare. Aerobic poate dovedi a fi utilă în creșterea conținutului de oxigen în organism.

7) pentru a Evita fumatul – fumatul face durerea cronică. Este, de asemenea, ruinele somn, deshidrateaza organismul, scade nivelul de oxigen și de canalizare suprarenale sănătate. Deci, ar trebui să stați departe de fumat pentru a obține eliberarea de dureri articulare.

8) Vitamine și Minerale – vitamine, substanțe nutritive și minerale sunt vitale pentru organism și ajută la repararea tesuturilor musculare care în cele din urmă oferă scutire de la durere. Vitaminele B-complex, vitamina C si calciu ajuta la echilibrarea sistemului nervos și reduce durerea.

Cu toate acestea, pentru severă, dureri articulare, artrita, spondilytis, osteoartrita si artrita reumatoida unde cartilajelor între oasele care formează o articulație devine deteriorat grav, o intervenție chirurgicală de înlocuire comun este realizată. Severitatea este determinată de cadre medicale care recomanda o intervenție chirurgicală de înlocuire.

Există câteva eficiente acasă căi de atac pe bază de dureri articulare de vindecare-

a) baie de apă Caldă, urmată de masaj cu amestec de ulei de eucalipt, mentol și camfor este un bun remediu pentru dureri articulare vindecare.

b) Jumatate de lingura de pudra de turmeric în apă călduță de două ori pe zi amelioreaza artrita si este excelent pentru dureri articulare.

c) suc de Morcovi este extrem de benefic, deoarece intareste ligamentele.

d) O lingură de miere și oțet de cidru de mere oferă ajutor rapid.

e) Fierbinte și rece comprima dacă este prevăzută alternativ se dovedește a fi un remediu excelent.

Please give us your valuable comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *