5 Rapid Sfaturi De Pierdere În Greutate Dupa Sarcina

marți , 19, decembrie 2017 Leave a comment

Aceste 5 rapid de pierdere în greutate sfaturi vă vor ajuta să depășească lupta ta cu după sarcină greutate. Acestea sunt concepute pentru a integra cu ușurință în viața de zi cu zi. Care este exact ceea ce ai nevoie. Aveți deja un nou-născut care are 24/7 de atentia ta!

1. Alimente Pierdere În Greutate

Principalul meu sfat ar fi să se concentreze pe ceea ce alimentele pe care le mananca. Este mult mai ușor pentru a controla cât de multe calorii consuma mult pentru a încerca și de a exercita calorii departe. Alimentatia ta va fi de 75% din ecuația de a pierde sarcină greutate doriti.

Se concentreze pe consumul de alimente sănătoase, care nu sunt prelucrate, un.k.un., nu vin din orientul culoarele de la magazin alimentar. Deci, nu prelucrate alimente, cum ar fi chips-uri, cookie-uri, și alimente fals care încearcă să semene cu mâncare adevărată.

Atunci cand mananci mai mult fructe, legume, cereale, fasole, si legume, care nu au fost procesate sau modificate cu substanțe chimice și aditivi, mănânci pur, toată mâncarea. Produsele alimentare, care este din punct de vedere nutrițional cel mai bun pentru corpul tau. În Plus, acesta are un gust mai bun!

2. Exercițiu pentru a Arde de Grăsime

Exercitiul este urmatorul component (desigur) pentru pierderea rapida in greutate sfaturi. Sigur, poți să-ți schimbi dieta si pierde in greutate, dar exercițiu vă va ajuta să piardă în greutate mai repede! Și, cine nu vrea asta?

Fac orice tip de exercițiu vă puteți bucura de a face. Așa, sunt mult mai probabil să stai cu ea.

Dacă faci un bootcamp, deoarece dvs. de co-lucrător a obținut rezultate foarte bune, excelente. Dar dacă te urăsc acele tipuri de exerciții, vei fi unul dintre primii oameni să renunțe.

Am încercat P90X, și în timp ce a făcut de lucru, nu au perseverenta de a continua cu programul de întreținere. M-am oprit după 90 de zile, iar greutatea a revenit.

Ceea ce îmi place este de mers pe jos și de funcționare, și vecinii mei pot spune că îmi place prea! Pentru că ei mă văd plimbându-și execută de 5-6 zile pe săptămână.

Cu exercitii fizice iti place sa faci, vei fi capabil să-și piardă burtă grăsime de repede, si sa se mentina pe termen lung.

3. Lentă și Constantă Câștigă Cursa

E atât de ușor să fii prins în hype de a pierde o mulțime de greutate, dintr-o dată. Dar, aceasta nu funcționează în acest fel.

Vă sunt de lucru pentru a pierde în greutate ȘI păstrați-l pentru tot restul vieții tale. Nu doar pentru următoarele 90 de zile.

Deci, da-te cea mai bună șansă de succes prin stabilirea realistă, dar obiective provocatoare. De exemplu, pe plan pierde 4 kilograme într-o lună. Sau, dacă vrei o provocare mai mare, pierde 8 kilograme într-o lună.

Construieste-ti succesele de acolo. Odată ce știi că poți face asta, restul va fi mai ușor pe măsură ce trece timpul.

4. 30 Zile Provocare

Odată ce ți-ai pierdut 4 sau 8 kilograme în curs de o lună, lunar stabilit un alt obiectiv. E minunat să setați obiectivele lunare pentru că vă dau un termen limită.

Următoarea lună după, continua cu următoarea 4-8 kg de pierdere în greutate și mai adaug un lucru. Cât despre înlocuirea unui alb amidon cum ar fi orez alb cu legume verzi?

De zi cu zi, vei manca o leguma verde în loc de obicei amidon alimente te-ar mânca. Ai păstra bazându-se pe realizările tale, și greutatea va scadea off. A făcut-o pentru mine.

5. Continuă să faci ceea Ce Funcționează

Uneori, nu poate fi prins făcând ceva care nu funcționează. Mi-a luat 20 de ani să îmi dau seama că ceea ce am mâncat a contat mai mult decât exercitarea.

Am fost întotdeauna de atletism în creștere în sus. Aș alerga, juca tenis, și am fost în fanfară. Am fost destul de subțire în anii adolescenței. Dar atunci douăzeci de ani a lovit, și am câștigat primul meu 15 la facultate.

Greutatea mea ar merge în sus și în jos. Apoi m-am căsătorit și mi-am câștigat proaspăt Căsătorit 15. Mi-aș ține exercitarea, dar continua consumul de junk.

Ei bine, am inceput sa mananc mai multe alimente pierdere în greutate, și a început să-și piardă în greutate mult mai ușor. M-am gândit, „ei Bine, acest lucru este de lucru, poate că ar trebui să continui?” http://corpulelastic.info/

Lo și iată, mi-am pierdut un total de 58 de kilograme după prima sarcină. Și, mi-am pierdut cele mai multe dintre prin-mi schimb obiceiurile alimentare, consumul de mai multe alimente dense nutritiv.

Afla ceea ce funcționează pentru tine, și de a continua să repetați procesul. Aceste sfaturi de pierdere în greutate sunt simple idei care pot transforma ceea ce folosit pentru a fi o lupta cu kilogramele în efort pierderea in greutate dupa sarcina.

Please give us your valuable comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *